10 000 лева. Точно толкова струва професионалната и лична свобода на

...
10 000 лева. Точно толкова струва професионалната и лична свобода на
Коментари Харесай

Тони Стораро платил 10 бона за да отърве сина си от Теди Александрова



10 000 лв. . Точно толкоз коства професионалната и персонална независимост на Емрах Стораро, научи Kliuki.ws . По-малкият наследник на Тони Стораро си я откупи от някогашната си другарка – певицата Теди Александрова , разкри самият той в обществената мрежа.

Емрах разгласява и разписка, с който удостоверява, че е превел 10 000 лв. на Теди – отчасти заплащане по наказателна клауза на продуцентски контракт. Според добре осведомени източници парите е извадил от джоба си персонално Тони Стораро, който бил срещу любовната им връзка през цялото време.

Младият реализатор разгласява и скрийншот от чат сред него и Александрова, в който й предлага да й заплати по 5000 лв. на дуетна ария – общо 15 000. Теди се съгласява и по-късно денем заплащането е направено.

За страдание, репликата „ пито-платено “ тук не важи към момента, защото студената война сред двамата продължава. След като той я назова за невротична лелка с психологични проблеми, Теди го упрекна в систематичен побой и корист с опиати. Певицата сподели по какъв начин Емрах й счупил носа и я обиждал, като за държанието вини татко му. Според нея Тони Стораро направил магия при ходжа, с цел да ги раздели.

„ Това, което татко ми направи, се назовава курбан – заколи 5 агнета, с цел да ме отърве от всичко неприятно. Тя е Сатана “, твърди Емрах Стораро.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР